Integritetspolicy och Informationskapslar

Informationskapslar (Cookies)

 

Vad är en informationskapsel?

En cookie är en liten textfil som en webbplats lagrar på din dator eller mobila enhet när du besöker webbplatsen. Det låter webbplatsen komma ihåg dina åtgärder och preferenser (som inloggning, språk, teckenstorlek och andra skärminställningar) under en tidsperiod, så att du inte behöver göra allt igen när du återvänder till webbplatsen eller bläddrar från sida till sida.

 

Hur använder vi informationskapslar?

Denna webbplats använder cookies för att samla in statistik om vad användare gör på webbplatsen, så att vi kan optimera vårt innehåll för att göra webbplatsen mer användarvänlig.

Genom att använda webbplatsen och acceptera villkoren accepterar du användningen av cookies i enlighet med vad som anges på denna sida.

 

Google Analytics

Vi samlar in statistik om hur vår webbplats används så att vi kan göra den ännu bättre. Google Analytics kan ställa in följande cookies:

  • _ga
  • _gat
  • __utma
  • __utmt
  • __utmb
  • __utmc
  • __utmz
  • __utmv
  • __utmx
  • __utmxx
  • _gaexp

WordPress

WordPress använder cookies för att bekräfta vem du är. Cookies från WordPress är:

  • wordpress_[hash]
  • wordpress_logged_in_[hash]

 

Hur kan du kontrollera användningen av cookies?

Du kan styra och / eller radera cookies som du vill - för mer information, se aboutcookies.org. Du kan radera alla cookies som redan finns på din dator och du kan ställa in de flesta webbläsare så att de inte placeras. Om du gör det kan du dock behöva justera vissa inställningar manuellt varje gång du besöker en webbplats och vissa tjänster och funktioner kanske inte fungerar.

Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy gäller för besök på radalabs.no. Rada Labs AS ska behandla personuppgifter i enlighet med sekretesslagstiftningen.

Ansvar

Rada Labs AS är behandlingsansvarlig, och har ansvar för inhenting och bruk av personuppgifter i forbindelse med drift och vedlikehold av www.radalabs.no.

 

Formål och personuppgifter

Lagring av personuppgifter är kopplad till «kontakta oss» funktioner som besökare på www.radalabs.no. registrerar via kontaktskjema. Registrering av information i kontaktskjema är frivillig. Rada Labs AS har denna information för att komma i kontakt med sina kunder.

I kontaktformuläret samlas och lagras information om namn / företagsnamn, e-post och meddelande.

Insamlad information lagras på Webhuset.no och Googles server. Endast Rada Labs AS har tillgång till den insamlade informationen.
Personlig information lämnas inte ut till tredje part.

 

Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. ("Google").

Besök på denna webbplats registreras som anonym information. Informationen används för statistisk mätning och analys för att förbättra webbplatsens funktionalitet. Informationen innehåller inte identifierbar personlig information. För denna mätning används manus från analysverktyget Google Analytics.

Informationen som cookien samlar in om din användning (inklusive en anonymiserad version av din IP-adress) skickas till Google och lagras på företagets servrar. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera din användning av webbplatsen, göra rapporter till webbplatsägaren om aktiviteten på webbplatsen, samt för att tillhandahålla andra tjänster relaterade till aktiviteten på webbplatsen och användningen av internet.

Google kan också överföra denna information till tredje part om det finns en rättslig skyldighet att göra det, eller om sådana tredje parter behandlar informationen på uppdrag av Google. Google jämför inte din IP-adress med någon annan information som Google kan ha.

Google Analytics sekretesspolicy ger dig rätt att vägra Google Analytics att lagra denna besökardata. Om du inte vill att Google Analytics ska lagra din information kan du också installera "Google Analytics Opt-out", En tilläggsfunktion för din webbläsare som förhindrar sådan lagring.

Insikt och korrigering

Enligt 18 § i den Norska personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till den information som har registrerats. Åtkomst kan erhållas genom att skicka en skriftlig förfrågan till Rada Labs AS. Om den registrerade informationen inte stämmer eller är ofullständig kan du kräva att den korrigeras i enlighet med den Norska personuppgiftslagen 27 §


Lagring och radering

Enligt 28 § i den Norska personuppgiftslagen ska information som inte längre är nödvändig för det ändamål för vilken den lagras raderas. Rada Labs AS lagrar personlig information i enlighet med gällande lagstiftning.

 

Kontakta oss

Om du vill ha mer information kan du kontakta [email protected] eller ringa +47 921 21 211 Mer information om integritet finns på Datatilsynets webbplats http://www.datatilsynet.no.

Ta kontakt