"Vi utvikler og realiserer teknologirelaterte idéer."

Rada Labs utvikler og realiserer teknologirelaterte idéer. Selskapet bygger egne merkevarer innenfor applikasjoner samt selger IT-tjenester til bedrifter. Kjerneverdiene til selskapet bygger på kvalitet, enkelhet, og samfunnsnytte. 
Firmaet består av et team på fem personer som samlet har flere tiårs erfaring innenfor bransjen.
Et av hovedprosjektene til selskapet går ut på å bygge den smarte appen Joober, med målet om å gjøre jobbsøk enklere for alle.

Rasmus Tyrén

Gründer / daglig leder

Rasmus Tyrén er gründer og jobber som daglig leder i Rada Labs AS. Til tross for sin unge alder har Rasmus mange års erfaring innenfor business, markedsføring og salgsbransjen. Han har tidligere drevet et markedsføringsfirma i Sverige der han eksportere online markedsføring til store deler av Europa og Nord-Amerika. I dag studerer Rasmus økonomi og ledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge ved siden av jobben hos Rada Labs AS.

Dan Trygve Olsrød

Gründer / IT-sjef

Dan Trygve Olsrød som er gründer og IT-sjef hos Rada Labs AS har en bred og lang erfaring innenfor IT-bransjen. Dan har tidligere jobbet med selskaper som Microsoft og IBM samt drevet et firma innenfor IT-support. I dag studerer Dan IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge ved siden av jobben hos Rada Labs AS.

Tidligere omtaler, med mer

Bilder fritt til å bruke i media.

For å bruke bildene i PR-sammenheng må det refereres til Rada Labs AS og vårt nettsted.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Pressekontakt

Rasmus Tyrén
E-post: rasmus@radalabs.net

Bedriftsinformasjon

Navn: Rada Labs AS
Organisasjonsnr: 921 213 301
Adresse: Vestfold innovation Park, Raveien 205, 3184 Borre
Telefon: 921 21 211
E-postkontakt: Klikk her