Vi utvikler og realiserer idéer.

Rada Labs består av kreative personer som elsker å utvikle produkter og tjenester av høy kvalitet. Med innovasjon i fokus utvikler vi egne merkevarer innenfor apper samt utvikler applikasjoner for våre kunder. Vi bygger apper til smarttelefoner, smartklokker, nettbrett og datamaskiner.

Ved å bruke den nyeste teknologien innen skytjenester, maskinlæring og kunstig intelligens kan vi skape smarte applikasjoner som tar ditt digitale liv til neste nivå.

Kvalitet, enkelhet og samfunnsansvar.

Vi jobber alltid opp mot våre tre kjerneverdier. Vi stiller høye krav til kvalitet til alle våre produkter og tjenester. Alt hos oss kvalitetssikres gjennom flere ledd i selskapet, samt gjennom brukertesting. Alle våre produkter bygges ut i fra brukerens perspektiv, der enkelhet er nøkkelordet, alt vi lager skal være lett å bruke. Vår tredje kjerneverdi er samfunnsansvar, her sørger vi for å levere tjenestene våre fra miljøvennlige serverparker, bygge applikasjoner med fokus på et ansvar innen økonomi, miljø og et sosialt ansvar.

Historikk

Alt startet med en idé, en idé om å forenkle jobbsøk. Grunnleggerne av Rada Labs, Rasmus Tyrén og Dan Trygve Olsrød hadde lenge ønsket å innovere jobbsøkerprosessen, etter lang tid med idéutvikling ble appidéen «Joober» skapt. Konseptet ble senere presentert under et hackathon der teamet vant en innovasjonspris fra NAV. Joober ble deretter tatt videre til teknologi-inkubatoren Silicia der de jobbet videre med konseptet. Teamet kjente imidlertid at de ønsket å samle flere appidéer under samme selskap, og Rada Labs AS ble dermed grunnlagt.

Etter dette har Rada Labs jobbet videre og opplevd en stor vekst, der selskapet har møtt kongefamilien, vært med i flere vellykkede hackathons og fått samarbeid med noen av verdens største IT-selskaper.

Rada Labs har nå kontor på forskingsparken utenfor Universitetet i Sørøst-Norge i Vestfold der selskapet bygger flere ulike applikasjoner og bistår med konsulenttjenester til bedrifter.

Vårt team

Rada Labs består av et team på ni personer pluss forretningspartnere.
Teamet har en bred kunnskap innenfor flere fagområder, deriblant systemutvikling, forretningsutvikling, design og markedsføring.

Rasmus Tyrén

Gründer / daglig leder

Rasmus Tyrén er gründer og jobber som daglig leder i Rada Labs AS. Til tross for sin unge alder har Rasmus mange års erfaring innenfor business, markedsføring og salgsbransjen. 

Han har tidligere drevet et markedsføringsfirma i Sverige der han eksporterte online markedsføring til store deler av Europa og Nord-Amerika. I dag studerer Rasmus økonomi og ledelse med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap ved Universitetet i Sørøst-Norge ved siden av jobben hos Rada Labs AS.

Dan Trygve Olsrød

Gründer / IT-sjef

Dan Trygve Olsrød som er gründer og IT-sjef hos Rada Labs AS har en bred og lang erfaring innenfor IT-bransjen. 

Dan har tidligere jobbet med selskaper som Microsoft og IBM samt drevet et firma innenfor IT-support. I dag studerer Dan IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge ved siden av jobben hos Rada Labs AS.

Magnus Nordhagen

Prosjektleder

Magnus Nordhagen har jobbet i Rada Labs AS siden starten og er en av tre som var med å vinne innovasjonsprisen fra NAV ved Hack4NO. 

Hos Rada Labs jobber Magnus som prosjektleder for et av selskapets app-prosjekt. Ved siden av sin stilling i firmaet, driver han også med idé- og produktutvikling for Rada Labs.

Magnus er snart ferdig med sin bachelor i IT og informasjonssystemer.

Steffen Unneberg

mediakonsulent

Steffen har tidligere jobbet som utvikler hos Rada Labs AS. Men er nå ansvarlig for Rada Labs sin Youtube-kanal og tar for seg drifting og utvikling av Youtube avdelingen.

Ved siden av jobben hos Rada Labs tar Steffen en bachelor i IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Elisabeth Roestad Halvorsen

Account Manager

Elisabeth Roestad Halvorsen jobber som account manager i Rada Labs AS. Hun jobber hovedsakelig med kunderelasjoner, salg og administrasjon.

Elisabeth har tidligere erfaring fra å ha drevet egen klesbutikk og tar nå en bachelor i økonomi og ledelse med spesialisering i entreprenørskap.

Jan Thomas Ristic-Ødegaard

Utvikler

Jan Thomas Ristic-Ødegaard jobber som utvikler hos Rada Labs AS. Han jobber hovedsakelig med webutvikling og utvikling av apper i xaml og C#.

Ved siden av jobben hos Rada Labs tar Jan Thomas en bachelor i IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Kevin Todorov

Utvikler

Kevin Todorov jobber som utvikler hos Rada Labs AS. Han jobber hovedsakelig med full-stack-utvikling innenfor webapplikasjoner med ASP.NET Core og C#.

Ved siden av jobben hos Rada Labs tar Kevin en Bachelor i ingeniørfag med data-spesialisering.

Omar Mohammad

Utvikler

Omar Mohammad jobber som utvikler i Rada Labs AS. Tidligere har Omar 5 års erfaring som selger hos G-Sport kjeden. Innen programmering har han kunnskap innen språk som C og Java.

Ved siden av jobben hos Rada Labs tar Omar en Bachelor i ingeniørfag: Elektro-automasjon & Robotikk ved USN Vestfold.

Jonathan Skaane

Markedsføringskonsulent

Jonathan Skaane jobber med markedsføring og strategi i Rada Labs AS. Han jobber primært med markedsføringen av appen Clikk.

I høstsemesteret 2019 var Jonathan på utveksling i USA og studerte ved UC Berkeley. Ved siden av Rada Labs tar Jonathan en bachelor i økonomi og ledelse med fordypning i innovasjon og entreprenørskapsledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Samarbeidspartnere

Vi er stolte over å samarbeide med flere selskaper innen ulike bransjer.

Her finner du oss