Historikk

Selskapet ble grunnlagt etter å ha vunnet en innovasjonspris for appen Joober, som er en applikasjon som forenkler jobbsøking. Joober fikk innovasjonsprisen for beste bruk av NAV sine data under Hack4No. Dette er en konkurranse i regi av Kartverket og Universitet i Sørøst-Norge, hvor det stiller over 500 deltakere med idéer og produkter som konkurrerer om ulike priser. Dette har ledet til at det ble startet en bedrift for å samle mer kompetanse og flere prosjekter under en felles paraply, selskapet Rada Labs – Development Studio.

Vårt team

Firmaet består av et team på fem personer, med et aldersspenn fra tidlig 20-årene til nærmere 40-årene, som per i dag er alle universitetsstudenter. Teamet studerer innenfor fagområder som blant annet informasjonssystemer, systemutvikling, forretningsvirksomhet, ledelse, økonomi, markedsføring og ingeniørfag. I tillegg har vi også andre ressurspersoner innen andre fagområder. Dette innebærer at vi både har senior- og junior-utviklere med på laget, som gjør oss til et konkurransedyktig selskap grunnet vår brede kompetanse, hvor vi samlet har flere tiårs erfaring innenfor blant annet IT, systemutvikling og prosjektledelse .

Vårt team elsker kreative prosesser og vil gi deg godt utviklede produkter til en gunstig pris!

Rasmus Tyrén

Gründer / daglig leder

Rasmus Tyrén er gründer og jobber som daglig leder i Rada Labs AS. Til tross for sin unge alder har Rasmus mange års erfaring innenfor business, markedsføring og salgsbransjen. Han har tidligere drevet et markedsføringsfirma i Sverige der han eksportere online markedsføring til store deler av Europa og Nord-Amerika. I dag studerer Rasmus økonomi og ledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge ved siden av jobben hos Rada Labs AS.

Dan Trygve Olsrød

Gründer / IT-sjef

Dan Trygve Olsrød som er gründer og IT-sjef hos Rada Labs AS har en bred og lang erfaring innenfor IT-bransjen. Dan har tidligere jobbet med selskaper som Microsoft og IBM samt drevet et firma innenfor IT-support. I dag studerer Dan IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge ved siden av jobben hos Rada Labs AS.

Jean Ødegård

Prosjektleder

Jean Ødegård jobber som er utvikler og prosjektleder i bedriften. Han har erfaring og et stort engasjement for IT-fagfeltet, med flere tiår foran PC-skjermene. Etter å tidligere ha jobbet mange år innenfor industri som kontrollør og teamleder, går Jean nå på sitt siste studieår for å ta en bachelorgrad i IT og informasjonssystemer, med et fokus på prosjektledelse. Fra før har han utdanning og sertifiseringer innen administrasjon av store IT-nettverk og sikkerhet.

Magnus Nordhagen

Utvikler

Magnus Nordhagen har jobbet i Rada Labs AS siden starten og er en av tre som var med å vinne innovasjonsprisen fra NAV ved Hack4NO. Ved siden av sin stilling som utvikler i firmaet, driver han også med idé- og produktutvikling for Rada Labs.
Magnus er snart ferdig med sin bachelor i IT og informasjonssystemer.

Steffen Unneberg

Utvikler

Steffen Unneberg jobber som utvikler hos Rada Labs AS. Han har en bred erfaring innen programmering og jobber nå som spesialist innenfor maskinlæring og kunstig intelligens i firmaet.
Ved siden av jobben hos Rada Labs tar Steffen en bachelor i IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med blant annet med Microsoft, IBM og Silicia, i tillegg til andre aktører på markedet. Fra disse får vi blant annet støtte med teknisk infrastruktur, rådgivning og oppfølgingshjelp. Rada Labs jobber sterkt mot B2B, ønsker du å bli en samarbeidspartner med Rada Labs, ta kontakt.