Om oss

Vi utvikler og realiserer idéer. 

Rada Labs består av kreative personer som elsker å utvikle produkter og tjenester av høy kvalitet. Med innovasjon i fokus utvikler vi egne merkevarer innenfor apper samt utvikler applikasjoner for våre kunder. Vi bygger apper til smarttelefoner, smartklokker, nettbrett og datamaskiner.

Ved å bruke den nyeste teknologien innen skytjenester, maskinlæring og kunstig intelligens kan vi skape smarte applikasjoner som tar ditt digitale liv til neste nivå.

Vår historie

Vi startet ettersom vi ønsket å være kreative og innovere

Alt startet med en idé, en idé om å forenkle jobbsøk. Grunnleggerne av
Rada Labs, Rasmus Tyrén og Dan Trygve Olsrød hadde lenge ønsket å innovere jobbsøkerprosessen, etter lang tid med idéutvikling ble appidéen «Joober» skapt. Konseptet ble senere presentert under et hackathon der teamet vant en innovasjonspris fra NAV. Joober ble deretter tatt videre til teknologi-inkubatoren Silicia der de jobbet videre med konseptet. Teamet kjente imidlertid at de ønsket å samle flere appidéer under samme selskap, og Rada Labs AS ble dermed grunnlagt.

Etter dette har Rada Labs jobbet videre og opplevd en stor vekst, der selskapet har møtt kongefamilien, vært med i flere vellykkede hackathons og fått samarbeid med noen av verdens største IT-selskaper.

Rada Labs har nå kontor på forskingsparken utenfor Universitetet i Sørøst-Norge i Vestfold der selskapet bygger flere ulike applikasjoner og bistår med konsulenttjenester til bedrifter.

Kreativitet, Kvalitet, Simplisitet og samfunnsansvar

Powered by Rada Labs

Vi jobber alltid opp mot våre fire kjerneverdier: Kreativitet, Kvalitet, Simplisitet og samfunnsansvar.
Hos oss handler handler bedriftkulturen om å være kreativ og innovativ, vi har en flat struktur i bedriften der alle våre ansatte er med å påvirker tjenestene vi skaper. Vi stiller høye krav til kvalitet til alle våre produkter og tjenester. Alt hos oss kvalitetssikres gjennom flere ledd i selskapet, samt gjennom brukertesting. Alle våre produkter bygges ut i fra brukerens perspektiv, der simplisitet er nøkkelordet, alt vi lager skal være cleant og lett å bruke. Vår tredje kjerneverdi er samfunnsansvar, her sørger vi for å levere tjenestene våre fra miljøvennlige serverparker, bygge applikasjoner med fokus på et ansvar innen økonomi, miljø og et sosialt ansvar.

Kreativitet, Kvalitet, Simplisitet og samfunnsansvar

Powered by Rada Labs

Team

Dette er Rada Labs

Bilde av Rasmus Tyrén CEO og founder

Rasmus Tyrén

CEO & Founder

Bilde av Dan Olsrød CTO og founder

Dan Olsrød

CTO & Founder

Stian Vaage

Stian Vaage

Project leader & Frontend Lead Developer

John Martin Dahl Kaalsaas

John Martin Kaalaas Dahl

Senior Fullstack Developer & Advisor

Espen Lien Pedersen

Espen Lien Pedersen

Developer

Bjørn Sveia

Bjørn Sveia

Junior Developer

Jan Thomas

Viktor Ormestad Larsen

Junior Developer

User

Jonas Winston Johansen

Junior Developer

Samarbeidspartnere

microsoft
ibm
crayon
crayon
crayon
USN
SSN
silicia
finova
mtias

Ta kontakt 

Ønsker du å høre mer om våre tjenester under et uforpliktende møte?
Vi kan hjelpe deg å avgjøre hvilken løsning som passer deg best. Ta kontakt for mer informasjon.