Vi bygger din nettside!

Rada Labs tilbyr skreddersydde nettsider tilpasset dine behov og ønsker. Vi kan produsere det meste innen nettsider: alt fra nettbutikker og e-handel til nyhetssider og blogger. Dette gjøres ved tett oppfølgning med deg som kunde for å sikre at du får ditt ønskede prosjekt av høy kvalitet.

Vår rimeligste løsning som passer de fleste privatkunder, samt egner seg godt for små- og mellomstore bedrifter, er en side basert på et publiseringssystem. Dette medfører at du, etter produktoverlevering, kan administrere innholdet på nettsiden selv, og med nok kunnskap kan du også utvide funksjonaliteten på siden.

Vi benytter i hovedsak det svært anerkjente publiseringssystemet WordPress, men dersom du ønsker kan vi også benytte tilsvarende systemer, som for eksempel Joomla og Magento. I tillegg tilbyr vi også leveranse av HTML5- eller ASP-baserte nettsteder. ASP-baserte nettsider benytter seg av det modne rammeverket .NET.

Våre nettsider blir utformet etter dagens lover og forskrifter om behandling av data og annet som nettsteder er pålagt å ha. Dette innebærer også den nye loven som trer i kraft for EU- og EØS-landene, forkortet GDPR.

Gå inn på «Portfolio» for å se eksempler på sider vi allerede har laget.