Nettsider

Vi designer nettsider som er responsive til alle dine enheter.

Devices

Nettsider

Vi bygger nettsider.

Trenger du en ny nettside? Vi hjelper deg med å gjøre din idé til virkelighet!

Ved å bruke den nyeste teknologien, solide rammeverker og årevis med erfaring, gir vi deg stilrene og funksjonelle nettsider til en konkurransedyktig pris.

Mange ønsker i dag å kunne redigere sin egen nettside, ved å bruke verktøy som WordPress under utviklingen gjør vi det lett for deg å redigere siden din selv!

Ta kontakt for mer informasjon.

Designed by rada labs

Smarte nettsider, enkelt å administrere.

idébanken ideathon website
SenSys
electronic coast website

Toppklass workflow

Slik arbeider vi

Wordpress

Vi kan både programmere nettsider från grunden i flere teknologier eller  bruke verktøy som wordpress. Dem aller fleste av våre kunder bruker i dag wordpress da det er enkelt å administrere på egen hånd. 

Skreddersydd design

Vi skreddersyr din design.
Våre designere kan ente designe appen for dere eller kan vi bruke en design dere ønsker. Med hjelp av Figma kan vi samtidigt sitte å se og jobbe på den samme prototypen.

E-post og domene

Vi hjelper deg gjerne å sette opp og administrere dine domener og E-post-kontoen koblet til ditt domene. Vi har domeneleverantører som vi rekommanderer, men dem aller fleste andre funker godt.

Prosjektstyring

Vi har under årene lært oss å bruke de aller mest effektive prosjektstyrnings-metodikkene i markedet. Med effektivt tidsbruk og gjennom våre interne prosesser leverer vi toppkvalitét på kort tidere tid en normalt.

Integrasjoner og plugins

En nettside blir komplett gjennom gode integrasjoner fra tredjeparter. Integrationer har vi jobbat mye med og vi får till det aller fleste integrasjoner man kan tenke seg.

Testing, utrulling og SEO

Når nettsiden er ferdigbyggd så begynner testingen. Når fasen er ferdig søkoptimeres siden opp mot søkemotorer så du kan få gode søkeresultat på Google. Siden rulles deretter ut live.

Oppdateringer og forandringer

Selv om det er enkelt med å administrere i wordpress så kan vi bistå med oppdateringer og forandringer til din nettside. Teamet vårt har lang erfaring og utfører endringer raskt og enkelt.

Support

Når nettsiden er ferdig utfører vi alltid en opplæring på hvordan man administrerer den selv. Vi tilbyr også support som ekstratjeneste till alle som ønsker en mer tidsbesparende og enklere løsning.