Andre konsulenttjenester

Vi skaper innovasjonsarrangementer, har foredrag, gir deg de riktige tekniske anbefalingene og mye mer!

Performed by Rada Labs

Vi selger mer enn bare software.

Vi har eksperter innenfor flere områder. Vi har blant annet arrangert flere innovasjonsarrangementer og Hackathons. Vi har hatt vellykkede workshops og skapt flere unike konsepter. Vi har hatt flere foredrag og workshops innenfor teknologi og innovasjon. Samt anbefalt både hardware, software og tekniske løsninger for flere kunder.

Andre konsulenttjenester

Dette tilbyr vi

Hackathons og Ideathons

Ønsker du å la brukene skape konseptet for deg? Brukerdrevet innovasjon bare vokser i markedet og flere store bedrifter velger i dag å ha Hackathons og Innovasjonsarrangementer for la brukerne skape din løsning. Vi har flere vellykkede arrangementer i vår portfolio og vi kan derfor skape den ultimate helgen for deg og din bedrift.

Idé og konseptutvikling

Iblant trenger man eksperthjelp når man skal bygge videre på en idé eller et konsept. Vi har vært med å skapt flere vellykkede idéer og konsepter for oss selv og våre kunder. Til og med vunnet premier for gode konsept på Hackathons. Her kan vi gi deg råd, komme med inspill samt komme opp med en strategi om hvordan du kan realisere din eller deres idé. 

Rekommandasjoner og rådgiving

I dagens marked finnes det tonnevis med forskjellige software og hardware man kan bruke. Det finnes også vanskelige tekniske avgjørelser. Vi og vårt nettverk hjelper deg å ta dem riktige besluttningene når det kommer til dette. Vi setter opp et eller flere møter der vi gir deg råd og rekommandasjonene som er skreddersydd for din bedrift

Foredrag og Workshops

Vi har holt i flere foredrag og workshops når det kommer til innovasjon og entreprenørskap, teknologi og idéutvikling. Vi har to foredragsholdere som kan holde et skreddersydd foredrag for din organisasjon. Vi håller også i idé, design og tekniske workshops som kan hjelpe deg eller din bedrift å få kunnskap og skape dem beste løsningene.